FAQ

Ofte Stillede Spørgsmål

Hvordan finder jeg den overenskomst, jeg skal bruge?

Under Rådgivning i menuen finder du link til alle de overenskomster, som Producentforeningen har med de forskellige fagforbund. Foreningen har overenskomster med FAF, Dansk Skuespillerforbund, Danske Dramatikere, Dansk Journalistforbund.

Jeg er ikke medlem. Kan jeg få hjælp til en kontrakt alligevel?

Nej, den juridiske rådgivning er forbeholdt vores medlemmer.

Hvordan bliver jeg medlem?

Aktive, selvstændige og professionelle produktionsselskaber kan blive medlemmer af Producentforeningen. Det er foreningens bestyrelse, der behandler alle ansøgninger om medlemskab. Læs mere og hent ansøgningsskemaet.

Kan jeg få adgang til den lukkede del af hjemmesiden?

Alle foreningens medlemmer har fået et personligt login til hjemmesiden og har dermed adgang til modelkontrakter, juridiske nyheder og vejledninger fra foreningens juridiske afdeling. Ansatte hos medlemmer kan også oprette en brugerprofil. Det kræver, at du har en personlig mailadresse, som matcher domænet på en medlemsvirksomhed. Alle brugere skal godkendes, og adgangen suspenderes, når medarbejderen ikke længere er ansat i medlemsvirksomheden, eller hvis virksomheden melder sig ud af Producentforeningen. Ikke-medlemmer kan ikke få adgang til det lukkede område.

Hvor længe har I åbent?

Producentforeningens sekretariat har normalt åbent fra 8.30 til 17.00. Da det er et lille sekretariat, kan det dog forekomme, at kontoret lukker tidligere eller åbner senere på grund af møder, sygdom, kurser mv.

Hvad er jeres telefonnummer?

Hovednummeret er 3386 2880. Se telefontiderne her Se også mobilnumre under Sekretariat. 

Hvad er jeres cvr-nummer?

Producentforeningens cvr-nummer er 10667070