PROF morgenmøde: Få gode råd og hjælp til din Creative Europe MEDIA ansøgning

Det europæiske kulturstøtteprogram Creative Europe MEDIA udbyder hvert år en række forskellige calls rettet mod næsten alle dele af den europæiske audiovisuelle sektor. På dette morgenmøde kommer Lone Garde fra MEDIA-desken på Det Danske Filminstitut og fortæller om de calls, der er særligt relevante for danske producenter af film, TV-serier, immersivt indhold (VR) samt for udviklere af computerspil.

This describes the image

Lone Garde gennemgår disse udvalgte calls og forklarer, hvordan man søger støtte; hvor meget der kan søges om; hvad man skal være særligt opmærksom på og hvordan ansøgningerne bliver vurderet.

• European slate development
  • European co-development
  • TV and online content
  • Video games and immersive content development